Sunday, September 03, 2006

Tennis, Sunday Brunch and Rock 'n Roll

Sikke en dejlig weekend. Efter en længere overtalelsesproces, med flere knivskarpe argumenter fra Stines side, blev der lørdag eftermiddag investeret i tennisketchere og bolde. Der var lagt op til en benhård dyst på Forest Club Court, og sikke et brag. Sjældent er der spillet så dårlig tennis med så flot udstyr. Gearet var helt i top, vi havde endda medbragt squashketchere og indendørssko også, men præcisionen og teknikken manglede måske en smule. Skægt var det. Vi nåede knap nok inden døre inden vi besvimede at træthed midt i pizzaen lørdag aften.

Søndag var der inviteret på brunch. Stines kortklub, som mødes en gang om ugen til 'Swedish Gin Rummy', havde altså arrangeret frokost på Restaurant TAXI, som er et fusionskøkken med kombinerede asiatiske og vestlige retter. Vi havde tidligere, en lørdag for et par uger siden, været et smut forbi TAXI, men der havde de lukket. Lørdag middag er åbenbart et elendigt tidspunkt at føre restaurationsforretning på. :o) Anyway...maden var i top, og selskabet var også ganske hyggeligt (en flok canadiere og nogle englændere). Der kunne vælges mellem en 'alcoholic' og en 'non-alcoholic' brunchbuffet. Frokostbuffeten kunne blandt andet byde på alverdens salater, varme/lune retter og kagebord. Fantastisk, at man kan sidde og nyde lækker paté, italiensk salami, mozarella etc. her i Mumbai. Dette er kun sket én gang før på de 5 måneder vi nu efterhånden har været her, og nydelsen er ganske ubeskrivelig. Der blev drukket rigelig med indisk Chardonnay og Stine fik slynget i hvert fald 3 'Cosmopolitans' indenbords, men vi var der nu også i 4½ time. Omgivelserne og betjeningen var ligeledes i top. Prisen for denne super frokostbuffet inkl. ubegrænset vin og cocktails beløb sig til 900 rs. (omtrent 120 dkr.) pr. person. Ikke den værste måde at tilbringe en tilfældig søndag på...
Alkoholen var vist steget til hovedet, så efter hjemkomsten, og 1½ times frisk kørsel forinden, blev det til en frisk 'svingom' på Powais fornemmeste dansegulv (Glengate A702). Danselektionen mest for at holde Stine vågen, der ellers var på vej i seng...kl 19.00. :o)

4 Comments:

At 11:26 AM, Blogger Allan Østbjerg said...

mmm Cosmopolitan :)

Det lyder som om I skal have bank i squash, når I kommer hjem :)

 
At 11:53 AM, Anonymous Anonymous said...

Så skal du bare lige huske at lære Thomas hvilke sko der skal på hvad fod... Det ved jeg han før har haft store problemer med at finde ud af :o)

 
At 4:53 PM, Blogger Stine & Thomas said...

Bhaaa! Flot rødder. I kan bare komme an, begge to. Så skal i smage min smidige baghånd. .o)

Thomas

 
At 12:24 AM, Blogger Allan Østbjerg said...

Helgo og jeg banker dig, 2vs1!

 

Post a Comment

<< Home