Sunday, August 06, 2006

Lidt oplevelser i august

Så er vi ved at gøre klar til endnu en tur. Fredag aften tager vi toget til Aurangabad, en tur på omtrent 7 timer, hvor vi overnatter på toget. Aurangabad er en millionby beliggende 350 km øst for Mumbai. Vi har booket os ind på Rama International, et 5 stjernet hotel, lidt uden for byen.
Nær Aurangabad ligger de store buddhistiske grottekomplekser Ajanta & Ellora der af UNESCO er kategoriseret som World Heritage Sites (se desuden UNESCOs Map of World Heritage Properties, som er ganske interessant). Vi glæder os enormt til at opleve begge steder. Vi har to overnatninger på Rama inden vi sent mandag aften tager toget retur til Mumbai. Tirsdag er national helligdag, så vi ser frem til 4 dejlige dage.

Det har regnet med stor intensitet i Mumbai i 36 timer, og det fortsætte...Flere dele af byen står under vand allerede, bl.a. Chembur hvor Bhagwatis (der hvor Thomas arbejder) har kontor. Generelt er store dele af Indien hårdt ramt af vandmasserne i disse dage.
I øvrigt henter vi Stines veninde Anne i lufthavnen i aften. Anne bliver i Mumbai i et par dage inden hun rejser videre til Sydindien, hvor hun skal rejse rundt nogle uger. Stine skal mødes med hende senere på turen, og de skal bl.a. en tur til...gæt engang...Goa, hvor endnu et 5 stjernet hotel står for tur. :o)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home