Wednesday, December 06, 2006

Hyderabad - City of Pearls

Thomas skulle sidste mandag på det længe planlagte kommunikationskursus i Hyderabad i staten Andhra Pradesh, som bl.a. er kendt for sin handel med perler, med både danske og indiske medarbejdere. Søndag aften var der get-together middag hos Mike og Karen med 45 gæster fra FL. Smidth og Bhagwatis.
Vi havde ikke været der mange minutter før alle begyndte at spørge om Stine skulle med, og det kunne vi jo kun svare 'Nej' til, fordi hun ikke var blevet inviteret. Det er ikke første gang, vi ikke er blevet informeret om at et større arrangement også var for Fruen, og hvor Thomas er taget til fest alene...
Stine havde indtil mandag morgen til at bestemme sig, og Bhagwatis ville så se om de kunne skaffe en flybillet til samme aften. Efter at have sovet på det, bidt den værste irritation i sig og aflyst pizza- aftenen med tøserne, takkede hun ja, og det kom hun vist ikke til at fortryde.
Vi og Jette fra Mumbai kontoret blev først indlogeret sent mandag aften på Bhagwatis’ guesthouse i Hyderabad. Det var sådan set fint nok, et simpelt værelse med tv og bad. Der var ingen mad og drikke, og stedet lå lidt ude midt i ingenting. Jette og Thomas ville blive hentet kl 7 dagen efter, for så at spise morgenmad med de andre deltagere på kurset, men hvad med Stine... Thomas ringede til Mike, for at høre, hvad planen var, og om der blev sørget for Stine, hvordan hun skulle få morgenmad etc. Mike var ret irriteret over, at der ikke var sørget for noget, og kunne heller ikke se fidusen i, at Stine var blevet inviteret, hvis hun bare skulle sidde og glo TV hele dagen uden mad og drikke. Han tog en rask beslutning og bad Jette og os om straks at pakke vores ting sammen og tage en rickshaw til The Marriott, hvor de andre danskere var indkvarteret og sad i
baren.









Ja tænk at det er nødvendigt, og ikke så underligt, at strømmen gik hver 5. minut.

Så turen forvandlede sig pludselig fra Standard til Super Deluxe. Tirsdag og onsdag, da Thomas var på kursus, blev Stine kørt rundt på sightseeing i Hyderabad af en pige fra kontoret. Alle entreer betalt, og selvom Stine forsikrede om at hun ikke var sulten (tro det, eller lad være...) insisterede de på at give frokost. Tirsdag aften blev brugt i hotellets superfine restaurant og efterfølgende i baren, alt betalt! Onsdag aften var der afslutning på kurset, og alle var inviteret på cruise på søen. Den klassiske indiske måde at holde fest på skal næsten opleves, og er svær at beskrive, men indeholder typisk div. lege såsom stop-dans, toungetwisters (stakit, stativ, kasket x 10 på hindi) etc. Dansegulvet er proppet og 'Summer of '69' er en sikker vinder. Kl 22.30 er der buffet, og derefter er festen slut. Torsdag morgen fløj vi tilbage til Mumbai, hvor Thomas og Jette tog direkte på kontoret. Torsdag aften blev Stines forældre hentet i lufthavnen, og vi har siden haft et stramt program, men det skriver vi om senere. Først skal vi tilbringe en dejlig forlænget decemberweekend i Goa.















Charminar, bygget 1591, Hyderabads landmark og udsigten derfra.










Rickshaws en masse i Hyderabd og Thomas, der lige kan holde til det på The Marriott.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home