Friday, December 15, 2006

December i Mumbai

Torsdag aften d. 30/11 ankom Stines forældre, Lilli og Mogens, til Inderland. Allerede fredag stod den på sightseeing, så der var ikke tid til jet-lag. Og hvorfor ikke starte med en rigtig inderoplevelse. På vej sydpå blev vi stoppet af politiet, som mente at Bhagwatis' firmabil ikke måtte køre med turister. Mahadev (vores chauffør) fik derfor en bøde på 200 rs, som er 25 kr, hvorefter politiet lod os køre videre... Nå vi fik set Gateway of India, Taj Mahal Hotel og Elephant Island. Lørdag skulle vi til bryllup hos en af Thomas' kollegaer, Santosh, og det var for os alle en stor oplevelse, også selvom det var det 3. af slagsen for os. Søndag var vi til galopløb på Mahalaxmi Race Course med Stines veninder og deres familier, hvilket var super hyggeligt. En dag i luksus, hvor vi spiste og drak, og kun bevægede os udenfor for at se opløbet. Overskud var der intet af, men vi havde det sjovt så længe det varede.















Mandag blev Stines forældre sendt til Matheran til Verandah in the Forest, hvor også vi var på besøg engang i juni. De havde en god tur og fik oplevet lidt af Indien på egen hånd. Mogens måtte bl.a kaste alt hvad han havde i hænderne af colaflasker o.lign fra sig, i frygt for at blive overfaldt af en hidsig abe, og var flere gange tidlig morgen oppe at skænde på en stakkels Inder over den farlige larm på taget, indtil han fandt ud af, at det også var aberne, der var på spil. Onsdag og torsdag blev brugt på mere sightseeing og shopping inden vi fredag tog til Goa, hvor 4 skønne dage ventede os. Super lækkert hotel, kæmpe pool, fantastisk strand, 37 grader, gode restauranter og billig mad, så kan man vel ikke ønske sig mere. Vi fejrede Mogens' fødselsdag om lørdagen, ikke det værste sted at holde fødselsdag i december... Vi fik i løbet af de 4 dage ikke andet end frisk fisk og skaldyr, kølig hvidvin og kolde Kingfisher (øl). Det er højsæson i Goa, og det var skægt at se, hvordan det sted også kan være. Selvom Thomas har været der 1 gang før, og Stine lidt flere, så har det været under monsunen, hvor der næsten ingen mennesker er. Nu var strandene fyldt med små barer og restauranter, livemusik, vandsportsaktiviteter og mange mennesker. Det mindede rigtig meget om Thailand, og efter alle vores rejser rundt i Indien, forventede vi absolut ikke, at det her land kunne være eller blive gearet til turisme, som fx Thailand, men de fik på falderebet altså bevist det modsatte.


















'Catch of the day' vises frem, og Mogens og Thomas bestemmer sig for Hajen.

5 Comments:

At 4:58 PM, Anonymous Anonymous said...

hej, det er et rigtig godt indlæg fra en fantastisk ferie, vi er glade for at vi fik muligheden for at opleve lidt af det indien, som i har været en del af i så lang tid. I har været rigtig gode til at se så meget af indien som muligt, det glæder os. nu ser vi frem til at i kommer til ulstruo 1. juledag kh mor/ lilli

 
At 10:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Lige en kommentar, at man behøver absolut ikke at have fødselsdag som undskyldning for at tage til GOA, jeg kan kun anbefale dette sted, hvis man vil slappe af ved strand , pool og med frisk seafood til lyden af jazzmusik, alt til priser til en fjerdedel af herhjemme.
Mht aberne kan de ikke lide slangebøsser, så jeg måtte absolut have en sådan med hjem, nu må jeg se om jeg kan finde nogle aber.
Tak til Thomas og Stine fordi I ville trækkes med os, vi nød det meget.
Kh Mogens

 
At 8:03 PM, Blogger Stine & Thomas said...

Ja, det var en fantastisk ferie og hyggeligt at have Jer på besøg; nu må vi se, hvor I skal besøge os næste gang vi tager afsted :-)
Vi ses om en uges tid.

 
At 12:47 PM, Blogger Allan Østbjerg said...

Lækre omgivelser må man sige og mon ikke I har kunne være gode guider med de mange måneders erfaring i nu har i det indiske.

Jeg synes ikke jeg ser vin i glasset til middagen, det ligner da ikke jer? Til gengæld blev der vist taget revance med øl til hajen :)

Vi glæder os til I kommer hjem!

 
At 1:22 PM, Blogger Stine & Thomas said...

Ja, det var super lækkert...og jo, jo. Der var bestemt vin i glasset. Den efterhånden sagnomspundne hvide indiske Sula, lavet paa Chenin Blanc. Fantastisk drik (når intet bedre kan skaffes). :o)
Og den røg ned i store mængder.
Vi ses snart.

Thomas

 

Post a Comment

<< Home