Sunday, June 18, 2006

The Verandah in the Forest & Coconut Creek

Vi har i næste weekend arrangeret et weekendophold på det efter sigende fantastiske 'Verandah in the Forest’ som er en del af Matheran, en ’Hill Station’ 100 km fra Mumbai beliggende i 803 m højde.








Da briterne sent i det 19. århundrede havde konsolideret deres herredømme i Indien, strømmede familier til fra hjemlandet. Ikke mindre end 80 bebyggelser kaldet ’Hill Stations’ i lavere beliggende områder i bjergene, blev grundlagt i de efterfølgende år over hele Indien. De fungerede som køligere sommerresidenser for briterne, som så kunne slippe for den brændende hede i de lavere områder.Vi er blevet anbefalet stedet af et tysk par som vi har mødt hernede, så det glæder vi os meget til. Næsten alt skal være bevaret i den oprindelige kolonistil og udsigten er efter sigende billedskøn.

Weekenden efter smutter vi så endelig 4 dage til Bogmalo som ligger ved kysten centralt i staten Goa. Vi tager toget fra Mumbai Central Station sent fredag aften og er fremme 12 timer senere. Vi har bestilt en såkaldt ’monsoon package’ på hotellet ’Coconut Creek’, så det bliver herligt. Vi glæder os til at se Goa og ikke mindst strandene, som vi jo nok alle har hørt en masse lækkert om. Vi flyver hjem igen til Mumbai tirsdag aften. :o)
Fortsættelse følger.

2 Comments:

At 11:35 AM, Blogger Allan Østbjerg said...

Det ser rigtig dejligt ud! :)

Hvd skal du i Goa? Techno, trance og xtc? :)

 
At 5:20 PM, Blogger Stine & Thomas said...

Ja.
Det bliver super laekkert med en tur til Goa. Nu er Goa jo ogsaa kendt for sine fantastiske strande, saa mon ikke vi holder os til det...men man ved jo aldrig. :o)
Turen til Matheran gik fantastisk...mon ikke vi bringer et mindre indlaeg i loebet af ugen.

 

Post a Comment

<< Home