Tuesday, May 02, 2006

Sanjay Gandhi National Park

Efter en begivenhedsrig fredag aften (kommer senere), var det lørdag igen blevet tid til at lege turister. Vi besluttede at tage nordpå til 'Sanjay Gandhi National Park'.
Mahadev, vores chauffør, stod igen for transporten. Han er ganske uundværlig, da der som minimum er en times transport til alt i byen. Parken er ganske fin, med overraskende få besøgende. Den er helt omgivet af byen, og det er en gåde, at dette åndehul ikke er mere besøgt end tilfældet er.
Parken har en betydelig størrelse på hele 104 km2, og kan byde på både tiger- og løvesafari samt et masse andet gøgl. Ganske underholdende.

Den helt store attraktion er dog 'Kanheri Caves', som er et større kompleks af 109 huler og grotter i varierende størrelser udhugget af budistmunke i det 1. århundrede og 800 år frem. Grotterne ligger kastet rundt i klippelandskabet forbundet med små stier og trapper udhugget i klipperne. Komplekset er blevet brugt som beboelse, og som sted for tilbedelse.







Et sindssyg flot og meget imponerende skue. Hvad disse små mennesker har formået at udrette med en hammer er fantastisk. Mellem og under grotterne findes vandreservoirer ligeledes udhugget med hamrer. Efter en hyggelig tur gik turen tilbage til Powai, hvor en stille aften var hårdt tiltrængt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home