Monday, May 01, 2006

Powai

Nu er det vist blevet tid til at fortælle lidt om området, hvor vi bor. En del af Jer har spurgt om de billeder vi har vist i tidligere indlæg afspejler den generelle standard for Mumbai. Om de billeder vi viser afspejler standarden for Indien; ja, det er svært at sige endnu, da vi ikke har set så meget andet. Men det afspejler meget godt det bybillede, vi har fået opfattelse af. Der er da bestemt pænere områder i særligt det sydlige Mumbai, som briterne har sat deres præg på under kolonitiden, men byen er da misligholdt.






Bygningen 'Glengate' hvor vi bor.


Powai er en fin lille bydel, hvor standarden generelt er væsentlig højere, end i resten af Mumbai. Vi kan vel sammenligne Powai med en lille oase i en stor ørken af skidt og møg. :o) En helt anden verden...selv om køerne da også viser sig i gaderne i ny og næ. Køer er jo hellige i Indien. Nogle indere spiser dog 'beef', men kun tyrene bliver spist.

Her er hvad man har brug for, når man sådan skal få en tilværelse til at fungere i en længere periode. Flere gode kinesiske og indiske restauranter, nogle cafeer, pizzariaer, et par større supermarkeder, motionscentre, en rigtig god boghandel, og en masse småbutikker der sælger alt.

Vi lever en lidt beskyttet tilværelse her i Powai, men det er nu meget rart at kunne trække sig tilbage til 'basen'.













Billeder fra området ved 'Gallaria', som er et lille kompleks af små butikker og lokale spisesteder.

1 Comments:

At 9:13 PM, Anonymous Anonymous said...

Nogle rigtig gode billeder, som tydeligt viser den store kontrast til de øvrige I har vist, det er godt at se at I bor et pænt sted som virker hyggeligt. Nu har vi også lettere ved at forestille os jeres hverdag. Kh. Mor/Lilli

 

Post a Comment

<< Home