Friday, June 02, 2006

Regndans

Tid til en lille update!

Monsunen har nu gjort sit indtog, og det har allerede regnet ret kraftigt. Den startede d. 30/5, 10 dage tidligere end normalt. Men vi trøster os med, at den forhåbentlig så slutter tidligere...
Indtil videre har det regnet mere eller mindre siden d. 30/5. Men vi er blevet forsikret om, at solen altså også viser sig ind imellem. Når der så samtidig med, at det regner, er over 25 grader, føles det lidt som at gå rundt i et dampbad.









I onsdags var vi i Inorbit Mall og Hypercity efter Thomas fik fri. Vi endte i det værste uvejr, og det tog 1½ time at køre de ca. 10 km dertil. Det haglede ned og lynede og tordnede om ørene på os, og der samledes lynhurtigt ekstreme mængder vand på gaderne, fordi kloakering er en by i Rusland, hvilket betyder at trafikken blev endnu mere kaotisk, end den er i forvejen. Nå men vi kom frem, og fik handlet lidt. Inorbit Mall kan vel sammenlignes lidt med Frederiksberg Centret, et meget hyggeligt sted med en masse fine butikker, caféer og en masse fastfood restauranter. Hypercity er et nyåbnet "Bilka". Rart at have fornemmelsen af, at man faktisk kan købe alt, hvad man har brug for. Vi købte fx friske laksefiletter og tunbøffer. Det eneste man ikke kan købe, og faktisk har taget mig to måneder at opdrive, er oksekød. Der skulle et besøg på et 5 stjernet hotel til, før jeg fik fingrene i et par lækre bøffer og noget hakket oksekød. Så vi glæder os til i aften, hvor menuen endelig står på røde bøffer, bagte kartofler og rødvin :-)
Ellers går det godt med squashtræningen. Vi er blevet ret flittige til at komme afsted et par gange om ugen og vi er blevet helt gode til det... Jeg ville nu hellere have genoptaget min tenniskarriere (...eller den er vist aldrig rigtig kommet i gang) men tennisbanerne har nu været under fornyelse siden vi kom, og håbet om, at de når at åbne inden vi skal hjem, svinder langsomt... Men squash har vist sig at være en udemærket erstatning.
Der er gået lidt inflation i de der bryllupsinvitationer. Vi skal til bryllup i morgen lørdag (håber ikke det er udendørs...) hos en af Thomas' kolleger, og vi er også blevet inviteret til et andet bryllup på søndag, men Thomas fandt vist aldrig ud af, hvem invitationen var fra, og ét bryllup på en weekend må vel også være tilstrækkeligt! Vi er vel oppe på 6 invitationer indtil videre, hvoraf vi kun har vidst hvem halvdelen var fra.

Stine

1 Comments:

At 8:58 PM, Blogger Allan Østbjerg said...

Hold da op en gang sjask :)

Herhjemme har det været dejligt vejr de sidste 4-5 dage, hvor i dag (og i går velsagtens) har toppet. :)

 

Post a Comment

<< Home