Friday, April 21, 2006

Bryllup, guld og glimmer

I går modtog vi den fineste bryllupsinvitation. En af Thomas' kollegaers søn skal giftes, og vi er inviteret (det siger måske lidt om størrelsen på et Indisk bryllup). Typisk er der flere hundrede gæster inviteret; jo flere jo bedre!
Desværre havde vi dagen inden bestilt en ferie nordpå til Delhi, Agra og Rajasthan, og det falder jo selvfølgelig sammen med brylluppet.

I øjeblikket arbejder vi så på at få ferien flyttet en uge, for det ville godt nok være ærgerligt at skulle gå glip af sådan en mulighed. Men nu må vi se om det kan lade sig gøre at få ferien flyttet; vi må nok hellere lade være med at sætte næsen op efter det, da alting tager lidt længere tid og er lidt mere besværligt her i Indien... Måske er vi så heldige at få en invitation senere, der er trods alt over 100 medarbejdere i Bagwathis, og de har nok mere end et barn hver...

Er allerede begyndt at spekulere over, hvad det koster for overvægt i flyet hjem. De har de fineste markeder med smykker, tasker, sko etc. i et uoverskueligt stort udvalg. De første par guldtasker har allerede fået ny ejer. :-)



Et par fotos fra 'Mahatma Gandhi Market'.

Stine

0 Comments:

Post a Comment

<< Home