Sunday, April 09, 2006

Hjem og ud igen

Hjemvendt fra en fantastisk rejse til Thailand og Hong Kong, var det en hård uge vi havde i sigte inden turen igen gik videre til det fjerne østen.
Alle dage blev effektiv udnyttet med at gøre lejligheden på Roarsvej fremlejeklar og diverse 'på gensyn'-arrangementer med familier og venner, og det var et par lettere trætte unge mennesker, som mandag morgen satte sig i flyet i CPH med retning, først mod Frankfurt, senere mod Mumbai.
Turen østpå med Lufthansa gik upåklageligt, selv om den europæiske/tyske flystandard vel nærmest er ikke eksisterende i forhold til de super tip top vilkår vi oplevede på vores tur til Thailand og Hong Kong. Vi ankom til Mumbai lufthavn omkring kl 02.00 lokal tid, og blev her hentet af vores chauffør Mahadev, som bragte os videre til lejligheden omtrent en halv times kørsel fra lufthavnen.
Ved ankomsten til lejligheden var klokken vel omtrent 03.00 og et ventende køleskab med lidt spise og drikkevare blev vel modtaget. :o)
Pga. den sene ankomst havde Thomas fri fra arbejde tirsdag, så her blev tiden brugt på at falde på plads i lejligheden og se os lidt omkring i området.

Til de få som ikke er blevet informeret, er det måske på tide kort
at opridse hvad vi egentlig laver herude.
Thomas, som jo er ansat hos ISC Rådgivende Ingeniører A/s, er på en
udstationeringskontrakt, med løbetid på indledningsvis 6 måneder
(hvilket vel også er tilstrækkeligt), sendt til Mumbai i Indien med det
formål, at assistere Bhagwati Designs Pvt. Ltd. med design af bærende
konstruktioner til cementfabrikker for FLSmidt A/S.
FLS har opkøbt Bhagwati med det formål at få billig rådgivning/design til af de bunkevis af cementfabrikker de opfører rundt omkring i verden.
Inderne har (desværre for FLS) ikke den nødvendige ekspertise og
'know how' til at udføre tilstrækkelig sikre og velfungerende konstruktioner, hvilket FLS med tiden har indset, og nu vil rette op på ved at sende folk fra bl.a. Danmark til Indien for at assistere.
Stine har i den omtalte periode fået orlov fra sit virke på Rigshospitalets Hjerteintensive afdeling, og hun skal vel egetlig bare nyde livet og snuse nye indtryk og oplevelser til sig.
FLS stiller lejlighed til rådighed under udstationeringen. Ligeledes chauffør til og fra arbejde fsva. Thomas.

Det er vores intention, at vi på denne side, vil skrive lidt om vores liv og færden i de måneder, vi nu skal tibringe i Mumbai.
Vi ser frem til nogle spændende oplevelser, og håber I vil bruge lidt tid på siden i ny og næ.

1 Comments:

At 2:17 AM, Blogger Allan Østbjerg said...

Dejligt at se kommentarerne virker efter hensigten nu.

Ingen tvivl om, at det har været nogle hektiske dage for jer, men mon ikke ferien i marts måned var det helt rette at gøre til trods for, at det nok har skabt en mindre form for panik, når alting har skulle gå så hurtigt - og I måske ikke føler I har fået taget ordentlig afsked med alt og alle?

Vi var i hvert fald glade for, at vi nåede det og ønsker jer naturligvis alt det bedste i Mumbai!

Jeres blog bliver fulgt af os og vi skal nok smide nogle kommentarer afsted, så ikke I føler, I snakker for døve øren...

 

Post a Comment

<< Home