Sunday, April 09, 2006

Her bor vi

Vi er flyttet ind i en lejlighed i et fint bygningsskompleks kaldet Glengate, beliggende i distriktet Hirandanandani Garden som ligger i kvarteret Powai i det nordøstlige Mumbai. Lejligheden ligger på 7. sal med fornem udsigt over området.



Den indeholder et stort rum fungerende som entre/stue/alrum. Herfra er der adgang til køkken samt separat stue/værelse. I forlængelse af alrummet findes en fordelingsentre med adgang til badeværelse og 2 værelser, hvoraf det ene har adgang til endnu et badeværelse. Lejligheden er vel på omkring 120 m2, og vi har ganske enkelt måtte lukke et værelse af for ikke at blive væk for hinanden.



Lejligheden er i fornem stand efter indisk standard (kan vi vist allerede konkludere efter kun et par dage i landet), og vigtigst af alt er her rent og pænt. Vi kan ellers underholde os med ADSL-forbindelse samt kabel TV med omtrent 1000 kanaler, hvoraf omtrent 1% er nogenlunde brugbare.

4 Comments:

At 2:23 AM, Blogger Allan Østbjerg said...

Det virker jo bestemt som et område og en lejlighed, man kan vænne sig til! Bedre vejr end her og dobbelt så mange m2; ikke dårligt.
Mon ikke I vænner jer til at benytte 120m2?

 
At 3:41 PM, Anonymous Anonymous said...

Held og lykke med det.
Er det en vandpibe man aner i baggrunden af det ene billede ?
Hvis ja, ryg lige et par pigæbler for mig...

Gør DK ære hr. Holst Jensen ;-)

Jakob Danker

 
At 3:01 AM, Anonymous Anonymous said...

Ser godt ud! 120 m2! Der må være plads til et par hjemmebiografer.

Hyg Jer, og opfør Jer ordentligt derude :-)

Er det i øvrigt lutter neon-rør der er i lejligheden?

/Anders

 
At 9:16 AM, Blogger Stine & Thomas said...

Ja, lejligheden er ganske fin. Ikke noget vildt sammenlignet med hvad de andre expats bor i (har Stine fundet ud af efter flere besoeg rund omkring), men fin nok. Og ja, 120 m2 kan man vel altid acceptere. :o)

Den primaere belysing bestaar ganske rigtig af super hyggelige neon-roer, suppleret med et par enkelte traditionelle paerer rundt omkring. Ren laekkeri! :o)

Thomas

 

Post a Comment

<< Home